lördag 21 mars 2009

Goooomorronnn!

Sitter och dricker morgon kaffe efter morgon-kiss-å-bajsrunda. Med hunden alltså.

Jaha, vad bar gårdagen med sig i sitt sköte då? Vi åkte direkt efter jag slutade jobbet. Vi började med kaffe och macka på nyöppnade "Route 68" i Fagersta. För er som känner till Fagersta så ligger det i gamla Mio möblers lokaler. Det smackte bra!

Sedan mot Västerås och in på Myrorna. Väldigt roligt att gå där! Mycket kläder och prylar...Lite andra butiker fick sig åxå ett besök.
Sen var vi på "Jensens böf hus". Eller nåt sånt. Hur som, jättegod mat. Jimmy tog revbensspjäll och jag fläskfile. Mums. Sen för att fördriva tiden fram till bion, som började klockan nio, tog vi kaffe och tittade tidning på Donkan.

Lågkunjukturen verkar ju drabba alla. Så även sf bio. För det måste väl berott på lite personal när det var avstänkt nere där traporna tar slut, så började dom inte släppa in förrän fem i nio! Jamen, hallå! Tänk er hela den långa trappan( ni som varit där) med pinknödiga männskor som ska på toa och gärna inte vill missa början av filmen. Ja, hos killarna var det väl inga problem, dom har det ju liksom lite förspänt, men hos tjejerna! Nä. tur man har stor blåsa. Här får man hålla sig.. I nästan tre timmar. För det var så länge den höll på. Och jag kan säga det var låååånga tre timmar , för det är då ingen film jag kan rekomendera er att se. Watcmen.
Men det var iaf en väldigt mysig dag med min Kärling. Och det mycket tack vare Emil som var hemma med killarna och vovvsingen!

Nu ska jag åka till fagersta med grabbarna och bada. Nja, jag sitter nog på kanten och hejar på. Det blir åxå köp av lördagsgodis på Pickabo.

I morgon har jag gjort ett turbyte. Ska jobba då i stället för helgen i April när det är utställning i Avesta. Då kan jag anmäla till den=)!!

Hej hopp mina vänner!

3 kommentarer:

  1. Trevligt att höra om "böf-huset", är så sugen på att gå dit och äta vid tillfälle då jag hört så mycket gott om det.

    Det brukar vara lite si och så med insläpp på bion, beror kanske på vem som jobbar.

    SvaraRadera
  2. Då behöver man inte kolla in Watchmen alltså. Har varit lite nyfiken på den filmen.

    Kul att ni kommer vi har också anmält till Avesta nu. :)

    SvaraRadera
  3. Nej, Sofie.Trodde det skulle vara mer typ "batman"stuk på den. Inget i min smak

    SvaraRadera