onsdag 22 april 2009

Skolan

I går kväll var det infomöte på Isacs och Hampus skola; "Förändringar av lokaler och i personalgruppen". Lät ju inte som ett vidare glatt möte...vilket det heller inte var.
På skolan finns två byggnader.I den ena finns förskola, fritids och klass 1, 2 och 3. Den byggnaden ska inte NVK hyra längre. Så nu ska alla dom ner i den andra byggnaden och trängas varpå lokalerna till hemkunskap och slöjd försvinner. Eleverna får då åka buss varje vecka ner till Centralskolan på "byn" och ha dom lektionerna där.
Sen from hösten 2010 ska klass sex börja nere på Centralskolan med högstadiet.
Hampus klass kommer få byta lärare samt slås ihop med ettan och trean till hösten.
Samt den hjälp som i dag finns till extra stöd blir åxå sämre.
Suck.

Vi ska bjuda in beslutsfattare i kommunen och se om vi kan påverka på nåt vis. Finns förslag som inte är fattade än så vi måste smida medan järnet är varmt så att säga.

Berättade för killarna när jag kom hem vad vi talat om men det är ju skönt att barn är barn i alla fall. För dom är det största problemet när glassbilen kommer eller att dom missat "Ben 10" på tv =)

Hej hopp mina vänner!

2 kommentarer:

  1. Tråkigt när de gör så här med skolorna. Min sambos dotter är också drabbad fast i Borlänge. Tror att deras skola ska stänga och hela klassen splittras. Annars så var det så att de skulle få byta klass och skola i 6:an för att byta igen till 7:an.

    Såg att du ville testa rundbana. Det finns i Västerås och Örebro. Jag och en kompis tänkte testa Örebro någon helg du får hänga på :)

    SvaraRadera
  2. Skit när allt måste handla om pengar.Surt.

    Följer supergärna, Sofie!

    SvaraRadera