torsdag 23 april 2009

Bus bus bus


Så här roliga brukar Seteshs, eller nu kallar jag honom Hajen, leksaker se ut efter ungefär fem minuter..Men nu var vi på Djurmagasinet i Västerås i Måndags och inhandlade riktigt bra grejer! Den höll i nästan tre dagar=)


I går på förmiddagen innan jag åkte till jobbet ringde Madde och ville ha lite fika sällskap i trädgården så jag och Setesh studsade in i bilen och till hans stora gjädje så fanns ju HON där, hans älskade Venus!

Hej hopp mina vänner!

5 kommentarer:

  1. ett tips är att ta av honom leksakerna i god tid. Venus är lika duktig hon på att slakta leksaker, men vi har lärt oss att hon bara får ha dom vid utvalda tillfällen. annars blir det så dyrt i längden ;))

    SvaraRadera
  2. Det är samma med min Halia, slakten är det roligaste som finns! Helst ska det vara en massa vadd att plocka ut (som matte eller husse sen får jaga i hela bostaden).
    Har lyckats köpa en leksak som "håller" ett vildsvin i latex! Hmm nåja grymtljudet dog första timman men lika glad för det är vi ;)

    SvaraRadera
  3. oh ja, vaddet är bäst... om du frågar hunden ja :P en sån där latexgris testade vi med, den blev trebent väldans fort ;))

    SvaraRadera
  4. Japp. Slakten fram för allt=)

    SvaraRadera
  5. Han verkar var en tvättäkta faraohund :) Här hemma har vi en massa likdelar efter diverse mjukdjur. Fast jag shoppar nya och nya bara för att få se glädjen när vadden åker ut.

    Föresten vilken härlig bild på hajen och venus på den sista bilden. De ser verkligen helt slut ut båda två. Och vilken mun hans flickvän har.

    SvaraRadera