lördag 12 september 2009

Faran avblåst=)

Jaha, nu har över ett dygn passerat sen chokladtjuven var i farten. Med tanke på mängden han fick i sig så skulle det ju teoretiskt sett inte vara nån fara och det verkar det heller inte varit. Allt som vanligt. Skönt. Men med mina katastroftankar så var han ju redan magpumpad och inlaggd;)

Nu är grabbarna, den stora kör och det två andra sitter brevid, på väg till Avesta för att köpa present som Isac ska ha med sig på kalas i dag. Sen när han kommer hemfrån det ska HELA familjen i väg på kalas.
Setesh får vara hemma så det blir rejäl rastning sen brukar han kunna fixa att vara själv fyra-fem timmar. Det är i alla fall max vad han varit själv och det har gått bra så det ska det väl göra i dag åxå. Han har ofta svårt att slappa riktigt när hela familjen är hemma. Ungar springer ut och in och det är ju för det mesta nåt dom händer hela tiden. Men när han är själv verkar han kunna pysa ordentligt på soffan. Ibland när vi kommer hem så ids han inte ens kliva upp och möta oss utan man får gå dit och hälsa och då går svansen som en riktig mattpiska=)

Hej hopp mina vänner!

1 kommentar:

  1. Vilken tur att det har gått bra. Hoppas ni får det skoj på kalaset

    SvaraRadera