torsdag 19 november 2009

Stick mot svinen

I dag har grabbarna fått vaccination mot svininfluensan.
Hampus ville ha pappa med sig men Isac, som är den som verkligen ogillar sprutor, ville fixa det själv. Egentligen kan man tycka att det inte vore konstigt om det vore tvärt om; Hampus är ju mer van med sprutor och kanyler i och med hans återkommande besök på sjukhus.
Men jag tror Isac kände lite press på sig från klassen och han "går ju faktiskt i fyran nu!"
Jag är i alla fall jätteglad att Isac fixade det galant. Jag tror han hade växt en halvmeter av stolthet att han "vågade" och inte ens tyckte att det kändes mer än en mygga=)

Och Hampus kände sig trygg i pappas famn trots att han nog hade lite delade meningar om dagens stick. Men tapper som han alltid är bet han ihop och stog ut de där tre sekunderna=)

Syster berättade att efter ungefär sex timmar kunde man få ont i armen så dom hade sten koll på tiderna; Hampus väntade ont i armen halv fyra och Isac klockan fem så nu går dom här, lite ojande och lite stånkande;)

...och när livet kändes som mest hopplöst för en åttaåring och en tioåring kunde inte deras ömma moder låta bli att tala om att om tre veckor är det dax för nästa spruta...
Kan du gissa har det lät här hemma då....?

.....hm....;)

Hej hopp mina vänner!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar